TØNSBERG

Culinary arts, Food, Tableware, Ingredient, Dishware, Cooking, Plate, Vegetable, Serveware, Produce

Vår meny

lunsj

Serveres frem til kl. 15.00

OMELETT MED OST OG SKINKE 214,-
Servert i panne med salat, brød og smør. E, M, Se, H.

KARBONADESMØRBRØD 214,-
Stekt egg, karamellisert løk, salat og majones. E, H

COWBOYLUNSJ 249,-
Tomatbønner, egg, bacon, karbonade, pommes frites og salat. Serveres med brød og smør. E, M, H, BM

KYLLING OG BRIE SMØRBRØD 219,-
Salat, valnøtter, balsamico og aioli. E, M, H, V

SMØRBRØD MED HALLOUMI 214,-
Servert med avokado, salat, tomat, syltet rødløk, balsamico og aioli. E, M, H

SMØRBRØD MED AVOKADO OG FETA 214,-
Salat, aioli, avokado, fetaost, granateple og vårløk. Avocado and feta cheese sandwich. With lettuce, aioli, pomegranate and spring onion.H, E, M

LUNSJBURGER I CROISSANT 239,-
Dobbelsmash burger med ost, fermentert chilimajones, tomat, syltet delikatesseløk, karamelisert løk, rødløk og vårløk. E, M, H, Su

STJERNESKUDD 289,-
Dampet og paneret rødspettefillet på toast. Servert med reker, asparges og dansk remulade. H, E, F, Sk, Se, BM

LUN LEVERPOSTEI MED BACON 214,-
Med stekt sjampinjong og rødbeter på dansk rugbrød. M, R, Se, So

EGG OG REKER 208,-
På loff med dill, majones, sitron og salat. E, H, Sk

Food, Table, Tableware, Recipe, Ingredient, Flower, Garnish
Leaf vegetable, Culinary arts, Food, Tableware, Ingredient, Produce, Fruit, Garnish, Dishware

nordic fushion

KYLLING BOWL 234,-
Marinert kylling, edamamebønner, koreansk hummus, syltet delikatesseløk, avokado, wasabierter, bakt paprika og shi-me-gi sopp. Toppet med lime. H, So

FETA OG KYLLING BOWL (kan også fås i lavkarbo) 244,-
Marinert kylling, fetaost, edamamebønner, syltet delikatesseløk (byttes med rødløk i lav  karbo), avokado, kikerter, wasabierter og bakt paprika. Toppet med lime. M, H, So

VEGAN BOWL (VEGAN) 224,-
Edamamebønner, koreansk hummus, plommetomater, kikerter, syltet delikatesseløk, avokado, wasabierter, bakt paprika og shi-me-gi sopp. Toppet med lime og vårløk. H, So

CRISPY STEAM BUNS 199,-
Fylt med langtidsbraissert oksekjake, chilimajones og grønnkål. H, S, Su, So

TEMPURA SALAT 243,-
Fritert scampi, avokado, agurk, rognkjeksrogn, chillimajones, vårløk og gulrot Julienne. Sk, H, F, E

Leaf vegetable, Food, Tableware, Ingredient, Salad, Produce, Recipe, Bowl, Dishware

salater

CÆSARSALAT  239,-
Kylling, bacon og parmesan. Servert med brød og smør. E, M, Se, F, H, R, BM

SVARTKYDRET KYLLINGSALAT  234,-
Valnøtter, bakt paprika, tørkede tomater, syltet rødløk, honning og sennepsvinaigrette. Serveres med brød og smør. Se, H, R, BM, V

Staple food, Tableware, Ingredient, Table, Recipe, Plate, Flower, Dishware, Vase

forretter

Serveres hele dagen

CARPACCIO AV ANGUS 205,-
Wasabikrem, ristede pinjekjerner, parmesan og ristet panco. H, M, E, P

GRAVET ØRRET MED URTELOKK 179,-
Servert med sennepssaus og rugbrød. E, M, F, Se, R

Beetroot carpaccio in Kampot

småretter

BIFFSANDWICH 289,-
Indrefilet med cheddar, majones, karamellisert løk, salat, bearnaise saus og pommes  frites. M, H, R, BM, E

REKESMØRBRØD 274,-
Servert med lime, salat, dill, majones og urtedressing. E, M, Sk, H, BM

FRANSK LØKSUPPE 189,-
Klassisk løksuppe med parmesan gratinert toast. Serveres med brød og smør. M, S, Su, H, R, BM

THORA`S BERØMTE CLUB SANDWICH 259,-
Kylling, bacon, tomat, aioli, avocado og salat. E, H, BM

CARPACCIO AV ANGUS 205,-
Wasabikrem, ristede pinjekjerner, parmesan og ristet panco. H, M, E, P

KAMSKJELL MED SOPPFRIKASSE 168,- M, Sk

KREMET PASTA CARBONARA 239,-
Kremet pasta, parmesan og bacon. Toppes med vårløk. Serveres med brød og smør. S, M, E, H, R, BM

PASTA BOLOGNESE 234,-
Toppet med parmesan og vårløk. Serveres med brød og smør. S, M, H, R, BM

SPICY N`DUJA PASTA 🌶 259,-
Kremet N`duja pølse med soltørkede tomater, spinat, konfiterte tomater. Toppet med parmesan og vårløk. Servert med brød og smør. H, E

KREMET FISKESUPPE L: 199,-  / S: 289,-
Torsk, laks, fennikel, reker og grønnsaker julienne. Serveres med brød og smør. M, S, Sk, F, H, R, BM

SCAMPI PIL PIL L: 229,- / S: 279,-
8 eller 12 marinerte scampi med fersk chili, hvitløk, vårløk og lime. Serveres med brød og smør. Sk, M, Se, H, R, BM

Kitchen utensil, Food, Tableware, Ingredient, Vegetable, Produce, Dishware, Cooking, Recipe, Bowl
Food, Tableware, Ingredient, Recipe

hovedretter

SPARERIBS Enkel 378,- / Dobbel 458,-
Husets BBQ saus og toppet med sesamfrø. Servert med husets maiskrem og pommes. So, Ses, Se, M

ENTRECÔTE 250G 405,-
Syltet sjalottløk, café de Paris smør, tomat, pastinakkpuré og pommes frites. M, F, Se

INDREFILET AV OKSE 180g 425,-
Sopp, grønnsaker, små plommetomater, bearnaise og småpoteter. E

DET PIRRER PÅ TUNGA 375,-
Kylling marinert med honning og piri piri, chermoula og grillet maiskrem. So, M, E

KREMEDE BLÅSKJELL 279,-
Med hvitvin, hvitløk, urter, brød og smør. M, H, R, BM, B

PANNESTEKT KVEITE 495,-
Servert med grønnkål pesto, miso saus, enoki sopp og spinat. So, F, Bl, Ses

SOMMERENS GLADLAKS 405,-
Krydret laks med quinoa salat, bok choy og sitrus dressing. So, F, M, H, Se, P

ASIATISK BIFFSALAT AV INDREFILET 180g425,-
Servert med pasta, edamamebønner, shi-me-gi sopp, gulrot julienne, rettich og ramen saus. So, H, E

BIFFSNADDER 180g 389,-
Salat, paprika, løk, sopp, plommetomater, bearnaise saus og småpoteter. E, Se

EXTRA SAUS/DIP 42,-
Bearnaise / Bearnaise sauce E
Barbeque saus / Barbeque sauce So
Café de Paris / Café de Paris M
Chipotle majones / Chipotle Mayonnaise E
Aioli / Aioli E
Majones / Mayonnaise E
Chilimajones/ Chili Mayo E
Baconmajones / Bacon Mayo

Wine glass, Food, Tableware, Table, Stemware, Ingredient, Recipe, Dishware
Fines herbes, Staple food, Tableware, Table, Ingredient, Window, Recipe, Bottle, Cuisine

hamburger

KLASSISK HAMBURGER 200g 243,-
Chipotledressing, salat, tomat, rødløk og ost. Se, M, E, H

BACON SUPREME BURGER 200g 253,-
Røkt baconmajones, ost, bacon, løk, salat, bananpepper, tomat og karamellisert løk. M, Se, E, H

SØT OG STERK BURGER 200g 253,-
Fermentert chilimajones, ost, karamellisert løk, syltet delikatesseløk, salat og jalapenos. (Kan også fås ekstra sterk 🌶). E, H

HALLOUMIBURGER (VEGETAR) 242,-
Koreansk hummus, honning og sennepssaus, salat, tomat og løk. Se, M, H

PANERT FISKEBURGER 220g 252,-
Remulade, salat, syltet delikatesseløk, dill agurk og julienne grønnsaker. H, F, E, Su

EKSTRA TIL BURGEREN
Ekstra Burger 69,-
Pommes frites 39,-
Søt potet 55,-
Bacon 25,-
Ost M 25,-

Staple food, Ingredient, Recipe, Cooking

pizza

I4 BLEGEN Byens favoritt 273,-
Marinert biffkjøtt, skinke, salami, hakket bacon og pepperoni. Toppes med cayenne. M, H

10 NØTTERØY 257,-
Kjøttboller, skinke, salami, rødløk og fersk paprika. M, H

12 SLAGSKUD 269,-
N`duja, salami, bakt paprika, rødløk, sitrus, gruyére med eller uten ananas. M, H

13 PEPPERONI 257,-
Pepperoni, salami og fersk paprika, med eller uten ananas. M, H

16 FAVORITT 269,-
Kjøttboller, skinke, marinert biffkjøtt, salami, pepperoni, sjampinjong, med eller uten ananas. M, H

19. BARNEPIZZA 199,-
Ost, skinke eller pepperoni. M, H

28 TJØME 259,-
Kjøttboller, marinert biffkjøtt, tomat, rødløk, fersk sjampinjong, ananas og oregano. M, H

34 BIFFSNADDER 269,-
Marinert biffkjøtt, mais, fersk paprika, sjampinjong, og rødløk. På toppen av pizzaen legger vi pommes frites og den serveres med bearnaisesaus ved siden av. E, M, H

35 VEGETAR 246,-
Smakfull med tomat, løk, oregano, brie, bakt paprika, fersk sjampinjong, purre og frisk hvitløk. Pesto på toppen. M, H, P

36 KYLLING TANDORI 246,-
Marinert kylling, løk, mais, jalapeno og purreløk. M, H

37 KJØKKENSJEFENS SIGNATUR PIZZA 269,-
Kjøkkensjefens hemmelige BBQ saus, Marinert biffkjøtt, bacon, marinert kylling, rødløk, paprika, fersk sopp og purre. M, H, So

SAUS VED SIDEN AV / SAUCE ON THE SIDE 42,-
Tomatsaus
Pesto
Bearnaise
Rømmedressing
E, M, P (Pesto)


Glutenfrie pizza kan fås / Gluten free is served

Fast food, Pizza cheese, Tableware, Ingredient, Cooking, Recipe, Plate, Dishware
Fast food, Tableware, Ingredient, Dishware, Serveware, Pizza, Plate, Recipe, Meat

Barnemeny

PØLSE 99,-
Med pommes frites. S, M, Se

BARNEPIZZA 199,-
Med skinke eller pepperoni. H, M

BARNEBURGER 129,-
Plain burger med pommes frites. H

PASTA BOLOGNESE 119,-
Serveres med brød og smør. S, H, R, BM

Fast food, Baked goods, Pizza cheese, Tableware, Recipe, Ingredient, Plate

dessert

LUN EPLEKAKE 139,-
Vaniljeis, bær og krem. E, M, PN, H

KARAMELLKAKE 169,-
På kjøkkensjef Andres sin måte. M, E, PN, (Spor av gluten)

CRÈME BRÛLÉE 159,-
Servert med ferske bær og sorbet. E, M

OREO A LA BERGMANNS 159,- 
Serveres med saltkaramel is. E, So, H, M (Spor av gluten)

IS ELLER SORBET 42,-/72,-/102,-
1, 2 eller 3 kuler. Vaniljeis, jordbæris, sjokoladeis, pistasj, salt karamell, rabarbrasorbet og bringebærsorbet. E, M, PN, PS

Ice cream, Frozen dessert, Dairy product, Food, Tableware, Ingredient, Serveware, Gelato, Dishware

allergener

S – Selleri – Celery
E – Egg
F – Fisk – Fish
L – Lupin
M – Melk – Milk
Se – Sennep – Mustard
Ses – Sesam – Sesame 
Su – Sulfit 
Sk – Skalldyr – Shellfish 

So – Soya – Soy
B – Bløtdyr – Mollusks 
H – Hvete – Wheat 
BM – Byggmalt- Barley malt 
R – Rug – Rye 
V – Valnøtter – Walnuts 
P – Pinjekjerner – Pine nuts
PN – Peanøtter – Peanuts
PS – Pistasj – Pistachio

Table