TØNSBERG

Vår meny

lunsj

OMELETT MED OST OG SKINKE 214,-
Servert i panne med salat, brød og smør.  E, M, Se, H.

KARBONADESMØRBRØD 214,-
Stekt egg, karamellisert løk, salat og majones. E, H

COWBOYLUNSJ 249,-
Tomatbønner, egg, bacon, karbonade, pommes frites og salat. Serveres med brød og smør. E, M, H, BM

KYLLING OG BRIE SMØRBRØD 219,-
Salat, valnøtter, balsamico og aioli. E, M, H, V

SMØRBRØD MED HALLOUMI 214,-
Servert med avokado, salat, tomat, syltet rødløk, balsamico og aioli. E, M, H

FRANSK LØKSUPPE189,-
Klassisk løksuppe med gruyére gratinert toast. Serveres med brød og smør. M, S, Su, H, R, BM

SMØRBRØD MED AVOKADO OG FETA 214,-
Salat, aioli, avokado, fetaost, granateple og vårløk. H, E, M

SERVITØRENS FAVORITTLUNSJ 239,-
Grillet toast med Gruyére, oksekjaker, karamellisert løk og syltet løk. Servert med salat og sprø potetflak. H, Su, S, So, M

SMØRBRØD MED RIBBE 239,-
Servert med surkål, tyttebær, majones og salat. E, H

BERGMANN`S KLASSISKE JULELUNSJTALLERKEN 279,-
Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, rørte tyttebær, poteter og julesaus. G, M, Se, S

LUNSJBURGER I CROISSANT 239,-
Dobbelsmash burger med ost, fermentert chilimajones, tomat, syltet delikatesseløk, karamelisert løk, rødløk og vårløk. E, M, H, Su

STJERNESKUDD 289,-
Dampet og paneret rødspettefillet på toast. Servert med reker, asparges og dansk remulade.  H, E, F, Sk, Se, BM

EGG OG REKER 208,-
På loff med dill, majones, sitron og salat. E, H, Sk

Food, Table, Tableware, Recipe, Ingredient, Flower, Garnish
Leaf vegetable, Culinary arts, Food, Tableware, Ingredient, Produce, Fruit, Garnish, Dishware

nordic fushion

KYLLING BOWL 234,-
Marinert kylling, edamamebønner, koreansk hummus, syltet delikatesseløk, avokado, wasabierter, bakt paprika og shi-me-gi sopp. Toppet med lime. H, So

FETA OG KYLLING BOWL (kan også fås i lavkarbo) 244,-
Marinert kylling, fetaost, edamamebønner, syltet delikatesseløk (byttes med rødløk i lav  karbo), avokado, kikerter, wasabierter og bakt paprika. Toppet med lime. M, H, So

VEGAN BOWL (VEGAN) 224,-
Edamamebønner, koreansk hummus, plommetomater, kikerter, syltet delikatesseløk, avokado, wasabierter, bakt paprika og shi-me-gi sopp. Toppet med lime og vårløk. H, So

TEMPURA SALAT 253,-
Fritert scampi, avokado, agurk, rognkjeksrogn, chillimajones, vårløk og gulrot Julienne. Sk, H, F, E

Leaf vegetable, Food, Tableware, Ingredient, Salad, Produce, Recipe, Bowl, Dishware

salater

CÆSARSALAT  239,-
Kylling, bacon og parmesan. Servert med brød og smør. E, M, Se, F, H, R, BM

SVARTKYDRET KYLLINGSALAT  234,-
Valnøtter, bakt paprika, tørkede tomater, syltet rødløk, honning og sennepsvinaigrette. Serveres med brød og smør. Se, H, R, BM, V

Staple food, Tableware, Ingredient, Table, Recipe, Plate, Flower, Dishware, Vase

forretter

Serveres fra kl. 15

CARPACCIO AV ANGUS 215,-
Wasabikrem, ristede pinjekjerner, parmesan og ristet panco. H, M, E, P

RØDBET OG GIN GRAVET ØRRET 189,-
Servert med gin tilsmakt sennepssaus, rugbrød og brent purre. F, Se, Rug, H, So, Su, E

RØKT HJORTETARTAR 245,-
Servert med estragonkrem, syltede rødbeter og fritert løk. Su, E

Beetroot carpaccio in Kampot

småretter

BIFFSANDWICH 289,-
Indrefilet med cheddar, majones, karamellisert løk, salat, bearnaise saus og pommes  frites. M, H, R, BM, E

REKESMØRBRØD 279,-
Servert med lime, salat, dill, majones og urtedressing. E, M, Sk, H, BM

FRANSK LØKSUPPE 189,-
Klassisk løksuppe med gruyére gratinert toast. Serveres med brød og smør. M, S, Su, H, R, BM

THORA`S BERØMTE CLUB SANDWICH 269,-
Kylling, bacon, tomat, aioli, avocado og salat. E, H, BM

KREMET PASTA CARBONARA 239,-
Kremet pasta, parmesan og bacon. Toppes med vårløk. Serveres med brød og smør. S, M, E, H, R, BM

PASTA BOLOGNESE 234,-
Toppet med parmesan og vårløk. Serveres med brød og smør. S, M, H, R, BM

KREMET FISKESUPPE L: 199,-  / S: 289,-
Torsk, laks, fennikel, reker og grønnsaker julienne. Serveres med brød og smør. M, S, Sk, F, H, R, BM

SCAMPI PIL PIL L: 239,- / S: 289,-
8 eller 12 marinerte scampi med fersk chili, hvitløk, vårløk og lime. Serveres med brød og smør. Sk, M, Se, H, R, BM

Kitchen utensil, Food, Tableware, Ingredient, Vegetable, Produce, Dishware, Cooking, Recipe, Bowl
Food, Tableware, Ingredient, Recipe

hovedretter

BERGMANN`S KLASSISKE JULETALLERKEN 435,-
Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, eple, sviske, rørte tyttebær, mandelpoteter og julesaus. H, M, Se, S

RIBBETALLERKEN 455,-
Med mandelpoteter, eple, svisker, rørte tyttebær og julesaus. H, M, Se, S

HJORTEBIFF 465,-
Med portvinsjy, rosenkål, estragonkrem, kantarell- og steinsopp duxelle og potet terrin. M, Su, S, Se

SPRØSTEKT ANDEBRYST 455,-
Kirsebærsaus, glaserte kirsebær, pastinakkpure, kantarell- og steinsopp duxelle og potet terrin. Su, M, S

PINNEKJØTT 535,-
Med vossakorv, kjøkkensjefens kålrabistappe og sjy. M

LUTEFISK 565,-
Med ertestuing, baconfett, bechamelsaus og mandelpoteter. To ganger servering. Tilbehør som følger med: Brunost, sirup, tørr sennep, dijon sennep, morrpølse og havsalt. F, M, Se, H

INDREFILET AV OKSE 180g 425,-
Sopp, grønnsaker, små plommetomater, bearnaise og småpoteter. E

OVNSBAKT TORSK 385,-
Pesto, wok grønnsaker, n`duja salsa og søtpotetpure. M, F, P, So

LANGTIDSBRAISERT BRISKET AV UNGFE 375,-
Toppet med en solbærglace, servert pastinakkpure, brokkoli og ovnsbakte småpoteter. Su, M, Se

BIFFSNADDER 180g 399,-
Salat, paprika, løk, sopp, plommetomater, bearnaise saus og småpoteter. E, Se

EXTRA SAUS/DIP 42,-
Bearnaise E
Barbeque saus So
Café de Paris F, Se, M
Chipotle majones E
Aioli E
Majones E

Wine glass, Food, Tableware, Table, Stemware, Ingredient, Recipe, Dishware
Fines herbes, Staple food, Tableware, Table, Ingredient, Window, Recipe, Bottle, Cuisine

hamburger

KLASSISK HAMBURGER 200g 243,-
Chipotledressing, salat, tomat, rødløk og ost. Se, M, E, H

BACON SUPREME BURGER 200g 253,-
Røkt baconmajones, ost, bacon, løk, salat, bananpepper, tomat og karamellisert løk. M, Se, E, H

SØT OG STERK BURGER 200g 253,-

Fermentert chilimajones, ost, karamellisert løk, syltet delikatesseløk, salat og jalapenos. (Kan også fås ekstra sterk 🌶). E, H

HALLOUMIBURGER (VEGETAR) 242,-
Koreansk hummus, honning og sennepssaus, salat, tomat og løk. Se, M, H

TRØFFELBURGER 200g 268,-
Trøffelmajones, syltet delikatesseløk, salat og kremet soppsaus. H, E, M

EKSTRA TIL BURGEREN
Ekstra Burger 79,-
Pommes frites 45,-
Søt potet 65,-
Bacon 25,-
Ost M 25,-

Staple food, Ingredient, Recipe, Cooking

pizza

I4 BLEGEN Byens favoritt 273,-
Marinert biffkjøtt, skinke, salami, hakket bacon og pepperoni. Toppes med cayenne. M, H

10 NØTTERØY 257,-
Kjøttboller, skinke, salami, rødløk og fersk paprika. M, H

12 SLAGSKUD 269,-
N`duja, salami, bakt paprika, rødløk, sitrus, gruyére med eller uten ananas. M, H

13 PEPPERONI 257,-
Pepperoni, salami og fersk paprika, med eller uten ananas. M, H

16 FAVORITT 269,-
Kjøttboller, skinke, marinert biffkjøtt, salami, pepperoni, sjampinjong, med eller uten ananas. M, H

19. BARNEPIZZA 219,-
Ost, skinke eller pepperoni. M, H

28 TJØME 259,-
Kjøttboller, marinert biffkjøtt, tomat, rødløk, fersk sjampinjong, ananas og oregano. M, H

34 BIFFSNADDER 269,-
Marinert biffkjøtt, mais, fersk paprika, sjampinjong, og rødløk. På toppen av pizzaen legger vi pommes frites og den serveres med bearnaisesaus ved siden av. E, M, H

35 VEGETAR 246,-
Smakfull med tomat, løk, oregano, brie, bakt paprika, fersk sjampinjong, purre og frisk hvitløk. Pesto på toppen. M, H, P

36 KYLLING TANDORI 246,-
Marinert kylling, løk, mais, jalapeno og purreløk. M, H

37 KJØKKENSJEFENS SIGNATUR PIZZA 269,-
Kjøkkensjefens hemmelige BBQ saus, Marinert biffkjøtt, bacon, marinert kylling, rødløk, paprika, fersk sopp og purre. M, H, So

SAUS VED SIDEN AV / SAUCE ON THE SIDE 42,-
Tomatsaus
Pesto
Bearnaise
Rømmedressing
E, M, P (Pesto)


Glutenfrie pizza kan fås / Gluten free is served

Fast food, Pizza cheese, Tableware, Ingredient, Cooking, Recipe, Plate, Dishware
Fast food, Tableware, Ingredient, Dishware, Serveware, Pizza, Plate, Recipe, Meat

Barnemeny

PØLSE 99,-
Med pommes frites. S, M, Se

BARNEPIZZA 219,-
Med skinke eller pepperoni. H, M

BARNEBURGER 129,-
Plain burger med pommes frites. H

PASTA BOLOGNESE 119,-
Serveres med brød og smør. S, H, R, BM

MEDISTERKAKER 169,-
Brunsaus, surkål og poteter. H, M, Se, S

Fast food, Baked goods, Pizza cheese, Tableware, Recipe, Ingredient, Plate

dessert

LUN EPLEKAKE 139,-
Vaniljeis, bær og krem. E, M, PN, H

KARAMELLKAKE 179,-
På kjøkkensjef Leti sin måte. M, E, PN, (Spor av gluten)

CRÈME BRÛLÉE 169,-
Servert med ferske bær og sorbet. E, M

RISKREM 159,-
Med Thoras bærcoulis. M

TILSLØRTE JULEPIKER 159,-
Vår «juleversjon» av en klassisk dessert. Classisc norwegian dessert with cream, apples and crumbs. M, H

Is eller sorbet 42,-/72,-/102,-
1, 2 eller 3 kuler. Vaniljeis, jordbæris, sjokoladeis, pistasj, rabarbrasorbet og bringebærsorbet. E, M, PN, PS

Ice cream, Frozen dessert, Dairy product, Food, Tableware, Ingredient, Serveware, Gelato, Dishware

allergener

S – Selleri – Celery
E – Egg
F – Fisk – Fish
L – Lupin
M – Melk – Milk
Se – Sennep – Mustard
Ses – Sesam – Sesame 
Su – Sulfit 
Sk – Skalldyr – Shellfish 

So – Soya – Soy
B – Bløtdyr – Mollusks 
H – Hvete – Wheat 
BM – Byggmalt- Barley malt 
R – Rug – Rye 
V – Valnøtter – Walnuts 
P – Pinjekjerner – Pine nuts
PN – Peanøtter – Peanuts
PS – Pistasj – Pistachio

Table