TØNSBERG

Julebordsesongen hos oss

Vi gleder oss stort til å ønske dere velkommen til våre hyggelige lokaler denne vinteren! Hos oss får dere en unik atmosfære, med live musikk hver fredag og lørdag kveld, som setter stemningen for en flott opplevelse. Fra og med torsdag 13. november starter vi opp med årets julemeny, hvor vi har alt fra klassiske retter til mer morderne retter – perfekt for å skape gode minner sammen med venner, familie eller kolleger. Enten dere er på utkikk etter en rolig middag eller en festlig kveld ute, er vi klare til å gjøre opplevelsen spesiell for dere. Vi gleder oss til å feire førjulstiden sammen med dere!

JULEMENY

LUNSJ

Serveres frem til kl. 15.00

SMØRBRØD MED RIBBE239,-
Servert med surkål, tyttebær, majones og salat. E, H

BERGMANN`S KLASSISKE JULELUNSJTALLERKEN 279,-
Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, rørte tyttebær,
poteter og julesaus.G, M, Se, S

Food, Tableware, Table, Ingredient, Recipe, Cuisine, Plate, Dish, Keemun, Dishware

FORRETTER

Serveres fra kl. 15.00

CARPACCIO AV ANGUS 215,-
Wasabikrem, pinjekjerner, parmesan og ristet panco. M, E, P

RØDBET OG GIN GRAVET ØRRET 189,-
Servert med gin tilsmakt sennepssaus, rugbrød og brent purre. F, Se, Rug, H, So, Su, E

RØKT HJORTETARTAR 245,-
Servert med estragonkrem, syltede rødbeter og fritert løk. Su, E

Food, Tableware, Table, Dishware, Ingredient, Plate, Textile, Recipe, Cuisine, Orange

HOVEDRETTER

Serveres fra kl. 15.00

OVNSBAKT TORSK385,-
Pesto, wok grønnsaker, n`duja salsa og søtpotetpure. M, F, P

BERGMANN`S KLASSISKE JULETALLERKEN 435,-
Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, eple, sviske, rørte tyttebær, mandelpoteter og julesaus. H, M, Se, S

RIBBETALLERKEN 455,-
Med mandelpoteter, eple, svisker, rørte tyttebær og julesaus. H, M, Se, S

HJORTEBIFF 465,-
Med portvinsjy, rosenkål, estragonkrem, kantarell- og steinsopp duxelles og potet terrin. Su, E, M

SPRØSTEKT ANDEBRYST 455,-
Kirsebærsaus, glaserte kirsebær, pastinakkpure, kantarell- og steinsopp duxelles og potet terrin. Su, M, S

PINNEKJØTT 535,-
Med vossakorv, kjøkkensjefens kålrabistappe og sjy. M

LUTEFISK 565,-
Med ertestuing, baconfett, bechamelsaus og mandelpoteter. 2 ganger servering. Tilbehør som følger med: Brunost, sirup, tørr sennep, dijon sennep, morrpølse og havsalt. F, M, Se, H

Food, Tableware, Table, Candle, Furniture, Dishware, Cup, Ingredient, Plate, Cuisine
Fines herbes, Food, Tableware, Ingredient, Table, Recipe, Cuisine, Dish, Plate, Sandwich

dessert

CRÈME BRÛLÉE 169,-
Servert med ferske bær og sorbet. E, M

RISKREM 159,-
Med Thoras bærcoulis. M

TILSLØRTE JULEPIKER 159,-
Vår «juleversjon» av en klassisk dessert. M, H

Mixed spice, Five-spice powder, Food, Ingredient, Roe, Tableware, Berbere, Recipe, Baharat

3 retters meny forslag 1

RØDBET OG GIN GRAVET ØRRET
Servert med gin tilsmakt sennepssaus, rugbrød og brent purre. F, Se, Rug, H, So, Su, E

Velg mellom

BERGMANN`S KLASSISKE JULETALLERKEN
Ribbe, medisterkaker, medisterpølse, surkål, eple, sviske, rørte tyttebær, mandelpoteter og julesaus. H, M, Se, S, Su

eller

RIBBETALLERKEN
Ribbe, surkål, eple, svisker, rørte tyttebær, mandelpoteter og julesaus. H, M, Se, S, Su


RISKREM MED THORAS BÆRCOULIS.
M


725,-

Staple food, Tableware, Table, Ingredient, Recipe, Cuisine, Dishware, Dish

3 retters meny
forslag 2

RØKT HJORTETARTAR
Servert med estragonkrem, syltede rødbeter og fritert løk.Su, E

PINNEKJØTT
Med vossakorv, kjøkkensjefens kålrabistappe og sjy. M

TILSLØRTE JULEPIKER
Vår «juleversjon» av en klassisk dessert. M, H

785,-

Scrambled eggs, Staple food, Tableware, Table, Ingredient, Recipe, Cuisine

3 retters meny forslag 1

RØDBET OG GIN GRAVET ØRRET
Servert med gin tilsmakt sennepssaus, rugbrød og brent purre. F, Se, Rug, H, So, Su, E

HJORTEBIFF
Med portvinsjy, rosenkål, estragonkrem, kantarell- og steinsopp duxelles og potet terrin. Su, E, M

TILSLØRTE JULEPIKER
vår «juleversjon» av en klassisk dessert. M, H

815,-

Fines herbes, Food, Tableware, Ingredient, Recipe, Cuisine, Dish